2010-07-10

Fotoutmaningar

Nu när semestern och roadtripen i Europa snart är här så har jag satt upp några personliga mål gällande fotograferingen. Jag har bestämt mig för att utmana mig själv i att testa lite olika tekniker som jag sett exempel på under året som gått sedan resan förra sommaren.

Jag ska försöka komma tillbaka med minst en bild av följande teknik och motiv
  • HDR - stadsvy
  • HDR - landskap
  • S/V + blickfång i färg - stadsvy
  • S/V
  • Nattbild - stadsvy
  • Nattbild - stjärnor

Kom gärna med fler förslag och idéer!

2 comments:

Peter said...

Gatufoto, sen tycker jag du ska anstränga dig för att bli duktig på riktigt bra porträttbilder med talande miljöer!

Tycker det är dessa man har mest nytta av när man är tillbaka från semestern :)

Christoffer Sandberg said...

Porträttbilder är verkligen något som jag inte gillar, samma sak med gatufoto :) Men du har så rätt, fångar man "rätt miljö" så blir de bilderna verkligen berättande och ger ett grymt minne för resan man genomfört!