2011-01-03

Nedräkning

Snart sker nedräkningen av antalet dagar till avfärd mot värmen i Thailand endast på en hands fingrar. Igår beställde vi taxfree för utresan - Det blev solskyddskräm och en undervattenskamera som kommer att vänta på sätet när vi går ombord på planet!

4 comments:

MJE said...

kul med kameran, se vad de har för fula fiskar ;)

Christoffer Sandberg said...

Kameran var igentligen ett "utfyllnadsköp" då man måste handla för en viss summa på ut/in-resa (om man ska handla något alls).

Men det ska bli riktigt skoj att få ta några bilder under vattnet också :) Hoppas man kan fånga något spännande!

Anonymous said...

Hoppas att de blir bra bilder Då kan man köpa den i fortsättningen

Christine said...

Hej, hej!

Svar på din undran om kamera:
Jag använder mig av två olika. Min stora kamera (Canon EOS 5D Mark II) som jag har ett vattenhus till, Ewa-Marine U-BXP100. Men det är rejält opraktiskt och svårmanövrerat. Men det blir bra bilder efter lite bök. :)

Sen har jag en kompaktkamera från Olympus,µ 8010, som är stöttålig och vattentät ner till 10 m. Mycket praktisk som en "slit å släng kamera" men inget jag är nöjd med. Den fungerar ok under vatten, ovan land har den många minus, de största att den är enormt seg och långsam och livslängden är inte lång.

Ärliga svar från mig och värmen. Hoppas du får de bra i Thailand! :)