2009-11-24

Ao Nang, Thailand - Tisdag - Dag 7

Jag och Linda vaknade av att klockan ringde för frukostuppgång kl 09:00. Efter en snabb och mycket givande morgon-, snoozaklockanöverläggning beslöt vi oss för att sova vidare i vårat svala och sköna hotellrum. Turligt nog hade Catrin hängt på "Do not disturb"-skylten då hon inte sett oss vid frukosten. Detta resulterade givetvis i att jag och Linda ostört sov vidare och tog oss ur sängen först runt kl 12:00 - Riktigt skönt att få sova ut!

Efter att ha tagit oss ut ur rummet anslöt vi till de andra som låg vid poolen. Istället för att börja dagen med en stadig hotellfrukost fick det idag bli en Singha. Dagen spenderades i lugn och ro vid poolen med diverse bollekar.

Sömnig som man var efter att ha tassat upp ur sängen så sent lyckades jag även slumra till en gång eller två i solstolen innan vi fått nog för dagen.

Med en stund kvar till solnedgång beslöt mamma, Anders, jag och Linda oss för att ta en strandpromenad bort till aporna vid slutet av stranden. Väl där matade vi dem lite medans vi alla försökte få till bra bilder på dem.När vi var mitt uppe i fotograferandet av aporna uppstod ett litet grymtande och gruffande bland aporna en bit bort från oss. Snabbt vändes kameran mot det hållet och fångade bilden nedan (förstora och titta på den högra delen i mitten).Rätt som det var började tillslut solen att gå ned. Då den klämtandes höll sig kvar över horisonten riktades vårat intresse ut över havet och mot det vackra skådespel som solens sista kamp för dagen bjöd på. Solen bjöd på vackra färger över himlen som lös upp alla de longtailbåtar som nu var hemma i hamn efter dagens många äventyr.Nöjda med bilderna promenerade vi tillbaka för att göra oss klara för kvällen och den sedvanliga middagen. Efter att den var avklarade passade jag, Linda och Peter på att uppdatera oss med vad som hänt på hemmafronten via internet.

5 comments:

lollo said...

Ja de va lyxigt :D synd bara att ja märkte det inte förrän efter halva resan :P

Men asså, varför skriver du om thailand, du är inte där nu eller?

Ha de bra :)

Christoffer Sandberg said...

Anledningen till att jag skriver om Thailand är för att jag lägger ut resedagboken från resan som avslutades för en månad sedan här på bloggen. Det är ungefär ett inlägg per dag och som du märker bakdateras de till den dagen då vi gjorde sakerna i Thailand. Det är bara det senaste inlägget som inte följer detta då det ska ligga längst upp på sidan ca 1 dag (för det är det senaste inlägget i bloggen).

Hoppas det förklarade saker och ting :)

lollo said...

Jaha då hajjar jag :D Gud va härligt med thailand. Jag vill oxå dra dit just nu..fly från kylan. Hoppas resan va härlig :)

Bemerholt said...

Vilka fina bilder! Var där september-december nu i år och jag saknar det redan!

Christoffer Sandberg said...

Lollo: Resan var jättehärlig och nu när snöslasken har gjort sig påmind börjar man sakna värmen en aning! Dock har vi redan börjat planera en resa både till fjällen och en resa för sommaren, så saknaden är inte allt för stor just nu...

Nathalie: Tackar :) Kul att du gillar dem! Var du också i Ao Nang? Vilket är ditt bästa minne från Thailand?