2009-11-30

Vykort från Thailand # 2 (temporär)

Nu är det inte mycket kvar av resan, men oj så mycket vi har hunnit att uppleva. Efter att ha varit ute några dagar med longtailbåtarna hyrde vi en egen van (med chaffuör) som fick ta oss till diverse förvalda destinationer. Under den dagen hann vi med att klättra upp för 1237 trappor i gassande sol vid Tigertemplet, promenera i djungel/träskmark för att komma fram till en riktigt trevlig lagun med sötvatten som vi kunde bada i och sedan avslutades rundåkningen med ett eftermiddagsdopp i de varma källorna.

Under helgen som varit har Phi Phi Islands fått förse oss med husrum. Vi bodde på Phi Phi Viewpoint, jättefint läge men mindre bra standard på hotellet. Dock är det svårt att klaga när man går upp på morgonen och ser hela stranden och staden från sin balkong.

Efter en lunch på ovan nämda hotellbar blev nästan alla i sällskapet matförgiftade och söndagens planerade återresa till Ao Nang kl 15:00 flyttades fram av oss själva då vi valde att ta en speedboat direkt från stranden för att komma tillbaka så snabbt som möjligt!

Nu väntar några dagar av sol och bad innan det blir återresa till Sverige!

No comments: