2012-03-25

Åre - Söndag - Dag 3

Dagen började med en skön sovmorgon då ingen av oss var speciellt sugna på en tidig uppgång för lite frukost. Vid kl 11 skulle dock rummen vara utcheckade. Med packning + hyrd snowboard kämpade vi oss ned till receptionen där de andra var. Här checkade vi ut och lämnade tillbaka de hyrda grejorna.

Det visade sig att fler än vi bestämt sig för att skippa frukosten. Därför gick vi några stycken och åt brunch på närmaste pizzeria. Med mat i magen var man nu reda för dagens aktivitet.

Tillbaka på hotellet plockade jag ur badgrejorna från packningen och begav mig ned till badet på hotellet. Här spenderades eftermiddagen med att åka vattenrutschbana på alla sätt och vis, bubbla bubbelpool, och besöka Sauna world. Sauna world erbjuder en hel del kalla och varma uppleverlser, där isbastu och en "simulerad" isvak är de mest extrema sakerna man kan prova.

Timmarna flög förbi medan vi badade och när vi lämnat och gjort oss klara var det bara 30 minuter kvar innan tåget tillbaka mot Stockholm skulle lämna Åre Station. Lagom med tid för att köpa på sig lite snacks och hinna prata med de andra inför den 8 timmar långa hemfärden vi nu hade framför oss

No comments: