2012-03-23

Åre - Fredag - Dag 1

Tid för samling inför helgens kickoff var satt till kl 19:00 på fredagskvällen. Plats för samlingen var Nordic Light Hotell, precis vid Arlanda Express i Stockholm.

När jag kom in i lokalen "The Factory" hade folk från både Stockholmskontoret och Göteborgskontoret anlänt och stämningen var på topp. Med en välkomstdrink i handen minglade vi en stund innan vi alla satte oss till bords för att avverka ett konferenspass.

Med konferenspasset bakom oss bjöds det på middagsbuffé innan vi promenerade bort till tåget som skulle ta oss till Åre över natten.

När alla var ombord började vi sakta rulla mot Stockholm (tåget var då redan 20 minuter sent). Mellan Stockholm och Gävle var det fortsatt mingel på tåget, trots att klockan började närma sig 1. Tågvärdarna var dock inte lika förtjusta i detta och hotade lite tamt med att slänga av både den ena och den andra vid nästkommande hållplatser.

Så sakta dog minglet ut och folk kröp i säng. Dock skulle nattsömnen (för vissa) bli kortvarig! En del rackare tål alkohol sämre än andra och detta gjorde några kupéer osovbara - vilket ledde till en omfördelning av sovplatserna.

Med varma kupéer och ett tutande lok fortsatte färden mot Åre, samtidigt som vi alla försökte ta tillvara på de få timmars sömn som erbjöds!

No comments: