2011-02-08

En nattlig polisanmälan

Runt klockan 02 inatt vaknade jag av att jag hörde högljuddaröster ute på gatan. När jag tittade ut såg jag ett knattegäng på 4 personer. I början stod de bara mitt på vägen och tjaffsade med varandra, men sedan tog det en oväntad vändning.

Den lilla killen i på tok för stora kläder (som dessutom tappar brallorna i videon nedan) började hoppa och slå på bilen som stod parkerad längst med gatan.När han dessutom började kasta sten eller iskockor mot fönstrena på bostadshusen blev det ett nattligt samtal till polisen och en anmälan för skadegörelse. De skickade en bil och jag hoppas att det slutade likadant för dessa som för de tidigare knattarna som studsade omkring och förstörde ägodelar här utanför!

1 comment:

Sanna said...

Men gud! Tur du har koll på idioterna på gatan :-) Inget jag hörde denna gång. Hur gick det med anmälan? Var det bla.a mina fönster du räddade? =) //grannen här nere