2011-02-23

Sprang på en tävling...

...där vinsten är att agera resereporter under 1 vecka åt Solresor.se - givetvis med resa och boende betalt.

Att blogga och dela med sig av våra upplevelser under pågående semester är inget nytt för oss då jag under våra senaste resor publicerat resedagböcker dag för dag, live här på bloggen. De senaste (lite större) exemplen är resedagboken från Koh Chang - Thailand och Roadtripen i Europa.

Tävlingen hittar ni på Solresors hemsida och medan jag surfade igenom deras sida fann jag ett intressant paket till ett av många drömresemål för mig - Azorerna!

Nu håller jag tummarna för att de finner min anmälan intressant! Har vi tur så dyker det upp ännu en ny resedagbok här på bloggen (men det lär det nog göra inom sinom tid även fast jag inte vinner)!

Min motivering på frågan "Därför passar jag utmärkt som en resereporter för en vecka" blev enligt nedan:

Jag är reseglad och nyfiken av mig och har haft turen att se mig omkring i världen en hel del redan. Jag gillar att upptäcka nya platser och dela med mig av mina erfarenheter och upptäckter.

2009 började jag dokumentera mina resor i form av en resedagbok som jag publicerar live på http://www.stoffs.se och intresset för skrivandet har bara vuxit sedan dess. Nu är jag uppe i 10 resedagböcker som avhandlar allt mellan Tofta på Gotland, Roadtrips och sightseeing i Hong Kong. Parallellt med skrivandet finns även ett fotointresse och jag försöker med hjälp av systemkameran dokumentera resorna så noga och vackert jag kan - en bild säger trots allt mer än 1000 ord.

Idag (23:e feb) har jag på inledningen av året ca 7600 sidvisningar av min blogg, vilket är min bästa inledning någonsin på ett nytt år. En STOR del av dessa sidvisningar härstammar från mina resedagböcker som jag vet att besökare använder för inspiration och tips inför sina stundande resor.

Cypern är ett resemål jag aldrig besökt och en vistelse där skulle innebära ett nytt äventyr för mig - vilket jag med glädje skulle skildra noggrant som en resedagbok åt er på Solresor.se.

1 comment:

Freedomtravel said...

Kul att du också hängde på tävlingen! Azorerna verkar fint!