2011-03-12

Yasuragi Hasseludden

Information
Hotellnamn: Yasuragi Hasseludden
Stjärnor: (inte tillgängligt)
Hemsida: http://www.yasuragi.se/
Stad: Stockholm
Land: Sverige

Besöksmånad: Mars
Typ av rum: Dubbelrum, Delux
Internet: Ja, Tilläggskostnad (Telia homerun)
Frukost: Ja - Buffé, Ingår
Pool: Ja (inomhus och utomhus)
Bokat via: Personlig kontakt

Kostnader
Kostnad per rum/natt: Ca 2000:- per person
Vatten från minibaren: -
Champange från minibaren: -

Omdömen
Betyg: 9 av 10
Rum: Väl tilltaget rum med god standard och modern inredning i japansk stil. Trevlig utsikt över den närliggande skogen och havet en bit bort. Förträffligt badrum med en handgjord badtunna i trä och en stor dubbeldusch! Utöver detta hade vi även en "walk in closet" och egen tvagningsplats.
Frukost: Bra variation och allt man önskade fanns. De hade dessutom en fantastisk god smoothie gjord på hallon, blåbär, banan och vaniljyoughurt. Negativt var ljudnivån i matsalen och att de istället för isolerande väggar hade rispapper.
Internet: -
Spaanläggning: Vi provade aldrig någon behandling men ett besök på badet blev det. Trevlig miljö med en varm källa ute och en varm källa och en större bassäng inne. Omklädningsrummen hade tvagningsplatser, två varma källor, vanlig bastu och en gemensam ångbastu för killar och tjejer - vilket var trevligt! Klart godkänt, men 1000 kr för att vara där en dag vet jag inte om jag skulle betala.

Positivt: Modernt och fräscht hotell med en lyxig japansk känsla. Bra frukost och väldigt trevlig och hjälpsam personal. Vårat deluxrum var helt fantastiskt!
Negativt: Hög ljudnivå i allmänna utrymmen och något litet bad.

Rekomenderas hotellet: JaNo comments: