2011-03-11

Bekantade mig med Moviemaker

Under gårdagen bekantade jag mig med gratisprogramet Windows Live Moviemaker, då jag länge har funderat på att skapa en film för Roadtripen som vi gjorde genom Europa förra sommaren.

Efter någon timmas knep och knåp fick jag tillslut fram ett resultat (som återfinns här nedan). Dock insåg man snabbt alla de frustrerande begränsningar som finns i Moviemaker och jag fick blodad tand att göra något mer "ordentligt" i ett bättre program!

2 comments:

Anonymous said...

Trevlig film, känner igen en hel del och vad sugen man blir att dra iväg igen!
Hälsningar
Christina MH

Freedomtravel said...

Fin film! Man blir sugen på att ge sig ut på vägarna i Europa! Vi har också anv'nt moviemaker ibland och gjort lite filmer från våra resor, ganska kul, även om jag gissar att det säkert finns bättre program också.