2011-03-29

Förändringens vindar blåser

Sedan en tid tillbaka har jag gått och funderat på några av de största sakerna som påverkar vardagen för de flesta. En av de sakerna är just jobbet - där man trots allt spenderar 8 timmar av dagen.

Efter noggrant övervägande har jag nu tagit beslutet att lämna jobbet jag har, för att kunna satsa vidare på mig själv och ett nytt bolag. I början av veckan lämnade jag därför in min avskedsansökan till chefen.

Det ska verkligen bli spännande och otroligt kul med den nya utmaningen. Jag längtar efter att få sätta igång och skapa något som både jag och andra tror på! Om mindre än 2 månader är vi igång för fullt!

2 comments:

Annapanna (Dustin) said...

Gud vad kul.. Grattis Stoffe!
Men kan du inte avslöja ngt ännu =P

ps.. hur går det med bostads tittandet?

Freedomtravel said...

Låter spännande! Kul att du vågar satsa! Lätt att ångra sig senare, om man aldrig vågade...