2010-11-14

Ny beställning från skräddaren

Då jag blev nöjd med det första resultatet från Tailorstore lade jag idag in en ny beställning. Den här gången blev det 2 skjortor och 1 piké som ska knåpas ihop av onlineskräddaren. Jag passade även på att justera måtten med någon centimeter här och där (endast finlir).Ser fram imot leveransen och vill gärna ha pikén till thailandsresan!

4 comments:

Linda said...

ser fram emot Thailandsresan och att få se dig i dina nya inköp.. hoppas jag mätte rätt bara. ;)

Jolly Roger said...

Ojdå, en annan brukar låta sy ny rigg i Thailand :)

Christoffer Sandberg said...

Linda: Jag tror du tog måtten helt perfekt! Annars får jag tvätta den varmt så den krymper...

Haddock: Hehe, Thailand är absolut ett bra ställe att sy upp kläder på. Men då man inte har vägarna förbi där allt för ofta så gäller det att hitta alternativ :)

Linda said...

tvätta varmt? jag tog ju extra stora mått för att du ska måsta spänna musklerna. :)