2010-11-11

Ny bekantskap

Då vi i början av veckan bytte mobiloperatör på jobbet (på grund av uppköpet) tvingades jag till en ny bekantskap gällande telefon. Min iPhone 4 är tyvärr operatörslåst till Tele2 och Apple skickar ut upplåsningskoder först om ca 6 månader.

Den nya telefonen är en HTC Wildfire med Android som operativ - en nätt liten rackare. Efter att ha använt mobilen cirka 1 vecka kan jag konstatera att den är långsam, skärmen är kass och att det finns mycket att önska i navigeringen i HTC Sense/Android.Det kan vara så att jag blivit bortskämd med min iPhone 4, men det finns så mycket som inte är logiskt eller funktionellt i denna telefon, även fast den fyller funktionen som en okej instegsmodell till de smarta mobilerna.

Nu är det första gången som jag seriöst funderar på att jailbreaka iPhonen, och det är för att få bort operatörslåset. Så att jag kan fortsätta använda mig av en telefon istället för två!

No comments: