2010-10-06

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger
Kostnad: 7 kr
Storlek: 4,8 Mb
Länk: ----
Betyg: 8 av 10


Beskrivning
"WhatsApp Messenger är ett program för att skicka meddelanden mellan smartphones och finns till iPhone och Blackberry. Få meddelanden på direkten från vänner, kollegor och från din familj genom push-meddelanden. Använd WhatsApp istället för SMS för att skicka och ta emot meddelanden, bilder, ljudmeddelanden och filmmeddelanden utan kostnad."

Omdömme
Om man har en smartphone så har man oftast ett abbonemang med fast kostnad för datatrafiken. Dock gäller inte detta för sms/mms som man använder sig av när man skickar text/bilder/ljud osv. Denna trevliga applikation gör så att all kommunikation (förutom direkta samtal) går via datatrafiken och man slipper på så sätt betala för varje skickat meddelande. Lättanvänt och med många smidiga funktioner - som till exempel "dela aktuell position".

Man sparar snabbt in de 7 kr som applikationen kostar!

4 comments:

Johanna said...

Hej!
Jag har en pojkvän i Holland och därför skulle den här appen vara grym för mig! Eftersom min telefonräkning blivit lite för hög på senaste..

Men! Det jag undrar är hur mycket datatrafik den kräver?
Med mitt abonnemang får jag 1GB i månaden och vet du ungefär hur mycket jag kan va online med whatsapp då om dan?


Eftersom den här appen är en stor anledning till att jag faktiskt tänker skaffa en Iphone nu och betala 300pix i månaden istället för typ 5-600 som jag gör nu så vill jag veta allt som går att veta om den :P

Tack på förhand!
(och svara gärna på min mail: akesson.johanna@gmail.com)

Ha en bra dag!

Christoffer Sandberg said...

Hej.

Ett mejlsvar är skickat till dig Johanna

Lycka till!

Annika Lundgren said...

yes denna appen är nu nedladdad till mig och gubben han har ju jobbtelefon och jag sms ofta och han tillbaka, men grejen är att för mig kostar det och inte för han, tack vare dig så sparar vi nu in massor med sms pengar tusen tack...

Christoffer Sandberg said...

Hej Annica.

Jag och tjejen har precis samma situation. En har jobbtelefon och den andra inte. Men den här appen gör att vi båda skickar gratis meddelanden till varandra - vilket är superbra!

Kul att tipset uppskattades!