2010-10-24

Skräddare online

Idag genomförde jag äntligen beställningen på Tailorstore som jag velat göra ett tag. Det som hindrat mig tidigare är måttagningen, då jag tidigare inte haft ett måttband. Som tur var fick jag ett av Linda och kunde nu mäta upp längden på en av mina befintliga Etonskjortor.

Det ska bli riktigt kul att se hur kvalitet och passform är! Förhoppningsvis är det i klass med dem jag har idag från Eton. Här nedan kan ni i alla fall se hur den kommer se ut.Blir det bra så lär jag beställa fler, men finns det redan nu någon som testat och vill ge ett omdöme?

4 comments:

Linda said...

trevligt att "grisen" kom till användning och kunde hjälpa till att fixa en sådan snygg skjorta. :)

Christoffer Sandberg said...

Jaaa.. "grisen" (måttbandet är format som en gris) kom till STOR nytta ju. En superbra liten överraskning!

Anonymous said...

ok, någon rapport ang kvalite??? nu har du nog hunnit testa skjortan ett tag :-)

Christoffer Sandberg said...

Hej!

Kvaliteten är helt ok och jag har beställt från dem fler gånger sedan denna beställning gjordes.

Det "knepiga" är att få till måtten och även om man mäter bra första gången så är det alltid lite justeringar som behöver göras till den andra beställning (då allt oftast sitter perfekt).

Ha detta i åtanken och beställ 1 st skjorta av lite billigare tyg - så kommer du bli supernöjd vid nästa beställning!

Rekomenderar dem varmt iaf! :)