2010-10-13

Inspirationskälla

Jag har ett stort intresse för fotografering, dock inte på ett professionellt sätt utan mitt intresse innebär mer att försöka föreviga det där fina som ibland kan passera framför ögonen.Trots detta så gillar jag inte att sitta och bläddra igenom bilderna på en dator, för att på så sätt minnas de upplevelser och vackra vyer man varit med om genom åren - mysfaktorn på det är helt enkelt inte så hög!

Det sättet jag använder mig av för att verkligen uppskatta och få ut något av mina bilder är genom att trycka fotoböcker via Fujidirekt. För en relativt billig peng får jag hem en ordentlig bok innehållande mina egna bilder, som jag sedan kan dela med mig av till nära och kära.

När jag skapar fotoböckerna använder jag mig av Fujidirekt's egna program - vilket är relativt enkelt och flexibelt. För att ge lite inspiration till er andra som är sugna på att skapa en fotobok följer här nedan lite bilder från mina böcker.

EURO Roadtrip - 2010


Baksida - Framsida


Temasida


Helsida


Helsida

Weekendresor - 2009/2010


Baksida - Framsida


Temasida


Temasida


Helsida

Thailand - 2009


Baksida - Framsida


Temasida


Helsida

OBS! Om du jobbar mycket med att redigera och efterbehandla dina bilder så se till att du högerklickat och markerat automatisk bildjustering = Av för alla (enligt nedan) innan du skickar in din beställning till Fujidirekt. Missar du det så kan slutresultatet bli helt annorlunda än det du ser på skärmen!

5 comments:

Hampus said...

Wow... inte professionellt säger du? det ser ju hur bra ut som helst!

jag gör fotoböcker av alla mina bilder hos www.solentro.se, där behöver jag inte ladda ner någon programvara utan jag kan samla alla mina foton online, smidigt tycker jag...

men jag håller med, vill ha något "riktigt" att bläddra i, inte bara bilder på datorn...

Ha de/H

Emelie said...

Otroligt fina böcker!
Vi kunde inte låta bli att länka dig på vår facebooksida, tack för bra inspiration!

Mvh
Emelie
FujiDirekt

Christoffer Sandberg said...

Hampus; Tackar, kul att bilderna gillas och att du tyckte det såg bra ut. Det sägs att med övning kommer färdighet :) Men vägen till att kunna kalla sig professionell på något sätt gällande foto är lååååååång!


Emelie: Stort tack för er länk på Facebooksidan. Kul att kunna inspirera och ge idéer till andra.


Tack båda för besöket och att ni tog er tid att göra ett avtryck!

Anna said...

Grymt duktig är du! Kul! :)

Christoffer Sandberg said...

Tack Anna :)