2010-08-05

Iphone 4 = beställd

Äntligen gick Iphone 4 åter att beställa hos Tele2/Comviq. Jag försökte beställa telefonen redan på fredagen då den släpptes (mindre än en vecka sedan) men misslyckades då på grund av att jag inte hade tillgång till den andra telefonen, dit verifikations-sms:et skickades för befintligt abbonemang. Typiskt att lansering skulle ske när vi var ute i Europa och åkte runt!

Nu är den beställd och klar, 999:- för telefonen och ca 290:- per månad kostar det mig. Upp till 2 veckors leveranstid är det, sen kan jag börja leka!
Uppdaterad!
[19:24]

Under dagen blev jag tillslut uppringd av en kundservicerepresentant från Tele2. Detta efter att jag försökt nå dem i 2 dagar, vilket resulterat i ursäkter om att det inte är deras område och rundkopplingar där man möttes av nya kötider på 30-40 minuter!

Han jag pratade med lät meddela att beställningen jag gjort blivit makulerad av Tele2 (av någon anledning som han inte kunde se och han behövde koppla vidare mig om jag ville veta). Pengarna var fortfarande reserverade från mitt konto av Tele2 och ville jag ha tillbaka dem snabbt så skulle jag prata med deras fakturaavdelning (vilket även det var en vidarekoppling). Kort och gott rekomenderade han mig att försöka på nytt via webben (där telefonen är SLUT) eller gå till ThePhonehouse och försöka där!

Jag SKA ha en Iphone 4, vi får se hur det slutar...

2 comments:

Anonymous said...

Hej,

Vi på Tele2 är glada att du har valt att beställa Iphone 4 med oss. Förhoppningen är att du kommer att vara nöjd med oss.

Med vänlig hälsning,

Alan Kocevic, Tele2.

Christoffer Sandberg said...

Hej Alan.

Kul att du hittade hit och att du lämnade en kommentar!

Nöjd tror jag absolut att jag kommer bli, telefonen verkar riktigt grym och jag har dessutom haft abbonemang (både privat och genom jobbet) hos er på Tele2/Comviq ett antal år utan missnöje!