2010-09-25

Vingåker factory outlet

Idag bar det iväg till Björkvik för att hälsa på Farmor och Farfar tillsammans med Pappa och Lotta. Det går verkligen lång tid mellan gångerna som man träffar dem - tyvärr lite för lång tid! Det var trevligt att se dem igen och vi stannade kvar till sent på kvällen.

Under dagen passade jag, Linda och Lotta på att åka en sväng till Vingåker factory outlet i hopp om att fynda lite kläder inför hösten. Då det här var första besöket för mig hade jag förväntat mig ett större och modernare område (något i stil med IKEA), men så var det inte alls!

Priserna var dock betydligt lägre än vad de är här hemma i stan, så lyckades man hitta något i rätt storlek så kunde man fynda en hel del! Jag kom tillbaka med en ny Tiger-kostym (var igentligen på jakt efter en SIR), en Tiger-skjorta (var igentligen på jakt efter Eton), ett nytt skärp samt några kalsonger och strumpor.

Tyvärr så var det väldigt utplockat bland storlekarna, vilket ledde till att jag inte hittade någon passande skjorta från Eton och en höstrock som jag velat ha.

I helhet så var det ett bra besök på outleten, men man får räkna med att man inte hittar allt man letar efter!

No comments: