2009-05-23

Premiär på Grödinge Golf Center

Säsongens första 18-hålsrunda är avklarad. Premiären genomfördes på Grödinge Golf Center i sällskap av Stefan. Det var en fin och öppen bana som även innehöll en del varierande skogshål.

När vi tidigare i veckan bestämde oss för att spela så lovade SMHI bra väder med växlande molnighet, men tyvärr så blev det en småregnig och frisk tillställning - vilket dock inte var så illa som det kan låta.

När det kommer till själva spelet så gick det förvånandsvärt bra för oss båda och vi höll jämna steg banan igenom. Vi mixade och gav, ibland kunde vi slå briljanta slag (till ex mitt på hål nr 8 - det gick rakt genom en skogsdunge där jag tidigare sett att det fanns en passage på ca 5 meters bredd att gå igenom för att landa perfekt för inspel mot green) och ibland kunde vi bjuda på underhållning i form av sämre slag (till ex mitt på hål 17 där jag skulle chippa bollen över 4 meter vatten och drog den rakt ner i vattnet där den gjorde en mackstuds med avslutande dyk).

Vi lyckades båda sänka vårat hcp och jag har numera 33.5 medans Stefan trillade ner till 30.5. Målet för säsongen är att komma ner till 25 för oss båda.

Poängresultatet för dagen var enligt nedan.
Första 9
Stoffe: 20 poäng
Stefan: 21 poäng

Avslutande 9
Stoffe: 19 poäng
Stefan: 22 poäng

Totalt 18 hål
Stoffe 39 poäng
Stefan: 43 poäng

No comments: