2009-05-04

Hua Hin, Thailand - Dag 2 (fredag)

Vaknade lite senare denna morgon. Måste säga att det var riktigt skönt att få sova ut. När morgonbestyren var avklarade hoppade vi in i en av områdets egna tuk tuks för transport ned till stranden.

När vi kommit ned till stranden så tog det inte lång tid innan jag och Henke satt på var sin vattenskoter med vattenstänk i ansiktet och vinden i håret. Det var bra drag i dem och man hoppade fint i vågorna. Om man för ett ögonblick ville slippa stänket av saltvatten i ögonen så var det även behagligt att dra ner på farten och istället utforska miljön på stranden.Kvällen innehöll ett gardenparty i en otroligt fin trädgård nere vid stranden. Det bjöds på välkomstdrinkar och tilltugg i form av diverse snittar samtidigt som vi fick en rundtur i värdfamiljens hus.


När himlen lystes upp av blixtar så förflyttade vi oss till den intilliggande restaurangen. Där bjöds det på en väl tilltagen grillbuffé på både skaldjur och kött.

När middagen var avslutad tog sig de flesta till en och samma kareokebar där vi stämde upp i allsång en bit in på de små timmarna.

No comments: