2009-05-04

Hua Hin, Thailand - Dag 1 (torsdag)

Efter flygningen på 10 timmar så tog vi mark på Bangkok's internationella flygplats (Suvarnabhumi) klockan 05:23 (lokal tid).

Flygplatsen var riktigt stor och det tog sin tid att gå från gaten till bagageutlämningen. Allt flöt på fint och alla satt snart i bussen som skulle ta oss till Baan Jennie, Hua Hin.


3 timmar senare vaknade jag upp på huvudgatan i Hua Hin. Under bussresans gång hade landskapet som passerat utanför fönstret bjudit på spektakulära kontraster i levnadsförhållanden jämfört vad man är van vid hemma i Sverige - Allt från plåtskjul till hur man transporterar familjen på motorvägen.


På plats i Baan Jennie hoppade alla snabbt ner i poolen på området för att svalka sig. Efter att ha spelat boll och förfriskat oss med Singha ett par timmar så begav vi oss istället till stranden. Där intog vi några lediga solstolar med tillhörande parasoll så vi kunde ligga och njuta i den sköna brisen som drog in från havet.


Väl tillbaka på området så blev det dags för en powernap på ca 2 timmar för att orka med kvällens aktiviteter. Det blev gemensam middag på en "Seafood restaurant" som låg belägen ute på en pir.

Kvällen avrundades med en utgång på bargatan där vi spelade biljard och sjöng kareoke. Detta toppades sen med ett nattbad i poolen innan det blev dags att sova för natten - Jetlag:en var inte allt för närvarande, vilket jag troligen kan tacka min powernap för!

No comments: