2009-05-04

Hua Hin, Thailand - Dag 3 (lördag)

Lördagen inleddes med tidig uppgång och sen frukost på den närbelägna restaurangen. Efter det sattes destinationen åter mot stranden och på vägen din passade jag på att köpa ett par nya badbyxor av en strandförsäljarna.

Det blev åter en tidig hemgång från stranden, men idag hade vi ett poolparty på området som väntade. På grund av en närliggande festival för Thailändarna så var det förvånandsvärt mycket trafik och tuk tuk-resan tog längre tid än vanligt.

När vi väl anlände så fanns det en stor kylbox på plats. I den fanns det en stor variation av öl och baccardi breezers blandat med is.


Poolpartyt bjöd på bollspel (volleyboll och fotboll), allsång ackompanjerat av gitarrspel, ett boratspex, mingel och ett liveband (som slutade följa med i den musikaliska utvecklingen någon gång under 50-talet).

Då magarna tillslut började kurra åkte vi gemensamt ner till stranden där de hade dukat upp med långbord. Middagen dukades upp och vi avnjöt till ljudet av vågsvall endast några få meter bortanför borden - fantastisk miljö!

Efter middagen fortsatte kvällen på hotell Hiltons nattklubb där det var ett liveband som uppträdde plus att de spelade bra dansmusik efter det. de visade även "el classico" på storbildsskärmen, vilket intresserade många! Natten avslutades åter med ett skönt nattbad i bubbelpoolen på området innan det var hopp ner i sängen.


No comments: