2009-02-22

Vecka 8

Då börjar veckan lida mot sitt slut och jag tänke införa något nytt här på bloggen. För att få ett aningen jämnare flöde på inläggen så kommer jag försöka summera veckan som gått varje söndag, vilket iaf ger minst 1 inlägg i veckan!

Så, det är väl bara att jag gör ett försök här och nu...

Jag har under veckans gång haft besök av en kontrollant från Radiotjänst. Kort efter det besöket så fick jag även ett hotbrev från samma avsändare - Inressant tillvägagångssätt de har.

Utöver detta intressanta möte så har jag spelat ett pass innebandy med företaget och gjort en beställning av FIFA 09. Veckan kan med andra ord summeras som lugn när det gäller aktiviteter samt att det har varit en hel del jobb på vardagarna.

Jag börjar även längta mer och mer efter värmen och allt vad det innebär. Satt och tittade igenom mina gamla inlägg och la märke till att jag slog mina första golfslag för säsongen i början av mars förra året. Det ser inte ut att bli en repris på det i år tyvärr.

En annan rolig sak är att jag denna vecka fått en del kommentarer på inläggen här på bloggen. Det är något ni besökare väldigt gärna får fortsätta med då det är otroligt skoj att läsa och svara på dem!

Veckans bästa: En mysig fredag med Linda
Veckans sämsta: Trakasserierna från Radiotjänst

No comments: