2009-02-12

Planer på att renovera lägenheten

Då har tankarna börjat snurra in sig på förändring igen, och de tilltänkta projekten i lägenheten har fått sällskap av ytterligare ett.

Hall Ny!
Här planerar jag att ta bort parkettgolvet och istället lägga in klinkers. Detta tänkte jag göra dels för att det blir snyggare och dels för att golvet blir mindre ömtåligt för repor etc. när man kommer in med uteskor. Får se om jag även lägger till golvvärme när vi ändå är i farten.

Sovrum
Planerna för sovrummet är att det ska tapetseras om samt att jag ska försöka få till något snyggt med väggskåp, hyllor och punktbelysning. Skisserna pågår för fullt!

Badrum
Det här är ett projekt som jag inte har bestämt mig för att genomföra ännu. Men tanken är att badkaret ska ersättas med en duschvägg av glas. På så sätt frigör jag lite extra yta inne på badrummet. Men den stora frågan är om jag vill ta bort mitt badkar som ibland kan vara helt underbart att krypa ner i?!

Nu återstår det bara att se när och om något av dessa projekt blir till verklighet. När jag väl bestämt mig så måste jag även leta tid då jag och pappa har tid över... knepigt minst sagt!

2 comments:

Brassetjejen said...

Jasså du.. det är alltså fortf du som betsämmmer där hemma, gällande inredning och så! =))

Christoffer Sandberg said...

Haha japp! Jag har tagit på mig den pucken då ingen annan vill hålla i det - bor i eget ju ;)