2009-02-03

Första publiceringen?

När jag här om dagen loggade in på Flickr.com för att editera och ladda upp lite bilder såg jag att jag hade ett oläst meddelande. Det meddelandet var från Emma J Williams och hon skrev från ett företag som heter Schmap.

Kortfattat kan man säga att de ville använda ett av mina foton i en kommande upplaga av sitt program och frågade om det var okej för mig. Självklart så sa jag att det var okej, så vi får se om det kommer med i deras program.

"I am writing to let you know that one of your photos has been short-listed for inclusion in the fifth edition of our Schmap Stockholm Guide, to be published at the end of this month."

2 comments:

Brassetjejen said...

Fasiken va kul! Bara att säga grattis..

Silken tur att du hittade den där kameran på Dustin! =)

Christoffer Sandberg said...

Tackar!

Det är lite spännande nu när man kanske får första publiceringen. Även fast det inte ger några pengar så är det ändå kul att få veta att andra gillar ens bilder!

Kameran har varit till stor nytta och mycket glädje! Jag är riktigt glad att jag nappade på det erbjudandet som var :)