2009-02-01

Härifrån, till evigheten!

1994-05-23 till 2009-02-01

Klockan 01:15 inatt skedde det jag fruktat mest av allt de senaste åren. Min trogna följeslagare och min absolut bästa vän somnade in för gott.

Jag fick 14 och ½ underbara år med honom! Tänk att han funnits vid min sida under mer än hälften av mitt liv, ända sedan jag var 10 år - Vilket gjort att vi har upplevt otroligt mycket tillsammans...

Ludde var unik på alla sätt och vis! Det var omöjligt att inte ta honom till sig och ge honom en plats i hjärtat. Han var otroligt sällskaplig och charmig, på ett sätt jag aldrig trott att en katt kunnat vara.Jag kommer att sakna dig otroligt mycket och det känns väldigt tomt utan dig. Jag vet att du för alltid kommer att leva vidare hos de som lärde känna dig, men jag önskar att jag inte hade behövs skiljas från dig nu!

Jag saknar att du inte kommer och möter mig vid dörren när jag kommer hem, jag saknar att inte kunna ropa in dig till sängen när jag ska sova, jag saknar ditt 'klumpiga' sällskap i soffan och jag saknar verkligen din ständiga närvaro i lägenheten!

Du kommer för alltid att ha en STOR plats i mitt hjärta och du kommer för alltid att leva vidare inom mig! Jag hoppas att du har det bra där du nu är, och att du ändå kan följa mig i framtiden...

Jag önskar och hoppas att du ska komma jamande fram från ditt gömställe, men jag vet att du aldrig mer kommer att göra det! Det går inte att sätta ord på hur betydelsefull du var och fortfarande är! Saknar dig...

14 comments:

Brassetjejen said...

Att förlora en vän är aldrig roligt. Men tiden var kommen. Och ni hade båda tur som fick så många år ihop! Vilken husse Ludde hade i dig!

Ja Ludde var en gosig katt som även jag hann att träffa =)
Tur att du har alla minnen och bilder kvar i ditt hjärta!

Kram annapanna

Christoffer Sandberg said...

Tack för de varma orden Anna...

Anonymous said...

naw..va sorgligt :(

Anonymous said...

hihi javisst :D

Var bor du nånstans?

Christoffer Sandberg said...

Jag bor i Tyresö...

Anonymous said...

nä, usch :( beklagar.

Christoffer Sandberg said...

Tack Fia

Anonymous said...

jaha :D trevligt trevligt..

Anonymous said...

just nu jobbar jag på Coop Forum o bakar semlor i butiken åt folket. På ett sånt där demostrationsbord du vet. Jobbar för ett bemanningsföretag :P jobbar du själv lr? :)

Maalin said...

Usch =( Min misse fyller 12 i år och det är helt galet, får en klump i magen bara jag tänker på att hon inte kommer finnas massa år till..

Dessvärre har jag slutat blogga, jo. Har en ny blogg men det blir dåligt med uppdateringar efter att jag blivit sambo. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva, men OM jag bloggar så gör jag det här; rasberrycake.blogspot.com

Christoffer Sandberg said...

Aaaaw, då har du också en trogen följeslagare vid din sida! :) Hoppas att ni kommer att få många fler goa år tillsammans! Det känns verkligen att förlora dem... saknaden blir enorm!

Jag får titta in på din nya blogg nån gång istället dådå :)

Ida Ehrnborg said...

usch så hemskt, ja hade också en sån där kamrat. Det blir sjukt tomt i sängen utan den där varma klumpen vid fötterna på natten. "Bara en katt" betyder mer än vad man tror, Det var en fin kisse du hade i alla fall :)

Anonymous said...

Jag ska till Thailand 3 veckor=)
Åker nästa tisdag...
Du då?


Stackars kissen=(

Christoffer Sandberg said...

Det blir verkligen tomt i sängen utan att ha den där varma och goa knubbisen vid fossingarna! Tack för de fina och varma orden Ida - han var verkligen superfin!