2011-07-07

Bloggen fyller 4 år

Tänk att det gått 4 år sedan jag blev medlem och skapade bloggen här på Blogger (tidigare hade jag en egen webb, vilket jag skrivit om tidigare). Det är riktigt kul att ha möjligheten att själv kunna blicka tillbaka i min "dagbok" för att se vad som hänt genom åren - det var trots allt därför jag skapade detta. Att det tittar in besökare från världens alla hörn gör det bara ännu roligare!

Sedan start har jag haft nästan 17 000 besökare som tittat förbi. När ni tittat förbi har ni klickat er runt på totalt 47 000 undersidor.

Topp 5 i mest lästa inlägg sedan start är
1. Roadtrip: Ett äventyr i Europa
2. Thailand: Ett storslaget äventyr
3. Roadtrip - Dag 3 - Tisdag - (Strasbourg - Milano)
4. Thailand: Ett enskilt paradis
5. Norge: Pärlor och ögonstenar


Tack för er tid och hoppas ni hänger med ett tag till!

No comments: