2010-05-27

Projekt: Sommarmysig balkong #4

Efter att ha påbörjat byggandet av balkonggolvet i förrgår så fortsatte pappa och jag idag. Då pappa var ledig idag så åkte han över till mig något tidigare medan jag satt kvar på jobbet.

När jag kom hem visade det sig att han hade haft ett riktigt bra tempo och hunnit med väldigt mycket - större delen av det mittersta partiet var klart.

Jag bytte snabbt kläder och anslöt till honom ute på balkongen. Vi ordnade med de sista mittbrädorna och gav oss sedan på de anpassade plankorna längst ut på varje sida. Efter lite innovation var vi klara med golvet och kunde konstatera att klockan inte var mer än 19:00.

Jag blev riktigt nöjd med vad vi åstakommit där ute! Det ska bli härligt att kunna spendera varma sköna sommardagar ute på balkongen utan att behöva oroa sig för att dra in massa grönt stoft i hela lägenheten!Här ovan syns även de nya dynorna som jag köpt till stolarna. Riktigt mjuka och sköna! Nu saknas det bara ett bättre bord och lite grönska, sen är detta projekt klart för i år!Stort tack för hjälpen pappa!

2 comments:

Anonymous said...

Jätte snyggt Du fyller snart lite grönt i kruka kanske våre något att önska:)

Christoffer Sandberg said...

Hehe, jo man vet aldrig vad födelsedagsharen kommer med :)