2010-04-21

Ibland får man leka

Efter jobbet idag hade jag och kollegorna i affärsområdet planerat en kväll som inleddes med en utmanande 4-kamp och avslutas med en trevlig gemensam middag på restaurang Tarantino.

4-kampen hölls i Gokart Stockholms lokaler där de har ett särskilt "lekrum". Kort och gott stängde de in oss där och vi fick leka runt bäst vi ville med tjurridning, sumodräkter, arkadspel, airhockey osv... Något oorganiserat från deras sida, men fortfarande ruskigt roligt!

Middagen avnjöts på restaurang Tarantino i Roslagstull, och förrätten där var underbar. Den bestod av hummerröra rullad i parmaskinka, på en bädd av ruccolasallad - MUMS!

När kvällen kom till sitt slut tog jag vägen från Roslagstull genom stan, då jag tänkte ta Söderleden hem. Men när jag kom fram märkte jag att den var avstängd för arbete. Så istället fick jag leta mig ut till E4:n via påfarten vid Drottningholmsvägen. När jag sen kommer till Södra länken så visar det sig att även den är avstängd för arbete, vilket innebar att jag åter igen fick leta mig hem via en alternativ väg (genom Årsta). Bil i Stockholm är underbart...

Allt som allt var det en riktigt trevlig kväll med mycket skratt! Nu återstår det bara att se hur flygplanen går på fredag morgon. Vore skönt om askmolnet kunde vara borta tills dess...

2 comments:

Neko-Chan said...

Vågar du att flyga även om de säger att askmolnet är borta :P?

Christoffer Sandberg said...

Absolut, än så länge så har ju inget plan trillat ner på grund av detta. Skulle det få problem så är flygrutten ner till Italien fylld av flygplatser där man kan landa också...