2010-04-09

Första leveransen har anlänt

Idag hämtade jag ut kameran som jag beställt tidigare under veckan. Jag har under kvällen haft lite tid att undersöka den och första intrycket gör mig väldigt nöjd. Skulle intresse finnas för testbilder så vet jag att lillasyster har ett gäng på sin blogg, då hon använder samma modell av kamera.

Jag fick även leveransbekräftelse på min egna fotobok för Thailandsresan (beställde tidigare en åt mamma och Anders), så nu ska den bara fraktas från Fujidirekts fotolabb i Tyskland upp till mig här i Stockholm.

Annars så väntar jag även på ett extra batteri till den nya Canonkameran och nya däck till bilen, även de skickas från Tyskland via Däckonline.

2 comments:

Neko-Chan said...

Är det samma innehåll i den boken som mamma har?

Tack för att du länkar ^^

Christoffer Sandberg said...

Jag har utgått från mamma och Anders bok. Men en hel del av bilderna är ändrade + att det är en ny fram-/baksida. Därimot så är det samma text (förutom på förstasidan - den som är ett vykort)

Klart jag länkar om möjlighet finns ;)