2010-01-07

Förvandling av sovrum klart

Som jag skrev igår så sker det en förvandling inne i mitt sovrum. Första fasen med ommöblering, uppsättning av skåp (Faktum, Tidaholm ek) och första kopplingen för spotlights var klart igår. Idag var det då dags för pappa att komma över och hjälpa mig med den sista elen, så att jag inte behöver ha en massa sladdar hängandes där jag inte vill ha dem samt att han kopplade in dimmern så jag kunde justera ljusstyrkan.

Jag har letat igenom min dator efter någon förebild, men jag kan tyvärr inte hitta någon överskådlig sådan, plus att jag glömde att ta en innan vi möblerade om för någon vecka sedan. Så här nere kommer endast slutresultatet av detta lilla projekt.


Värt att nämna är att det på väggen mitt imot sängen finns lite andra trevligheter som kommer att få samma mysiga belysning som övriga rummet.

En detalj som jag även ska fixa till innan allt är riktigt klart är att sänka den högra tavlan något, då den kom på tok för högt upp nu när skåpen kom på plats.

Tack för hjälpen pappa, du är riktigt riktigt grym på det mesta!

2 comments:

Anonymous said...

vad snyggt det blev förutom tavlan men jad kan tänka mig resultatet när den kommer ner en liten bit
Bra jobbat Kram mamma

Sofie said...

Hej på dig! :) Jag bor i Nyköping nu pga studier, men åker hem en hel del till sthlm. Är du på långresa i Thailand nu eller? Kram Sofie