2008-02-16

MPH mässan


Igår passade jag på att besöka MPH (Miles Per Hour) mässan i Nacka Factory, Nacka Strand. Senast jag var i den lokalen var när det var Dustin Expo. Redan då kändes lokalen aningen liten - så jag blev lite fundersam på hur de skulle lyckas få plats med ett antal superbilar och några 100 besökare innanför samma väggar - samtidigt! Som tur var verkade besökarna lysa med sin fånvaro, vilket dock inte bilarna gjorde. Det resulterade i att man kunde gå runt i lugn och ro för att drömma och titta på bilarna som stod utställda. Självklart hade jag även med kameran och här är 2 av bilderna som jag tog. Det var dock svårt att få till någon riktigt bra bild med tanke på den dåliga belysningen i lokalen samt alla saker/människor som var ivägen överallt.

2 comments:

Anonymous said...

Hej! Hoppas att allt är bra med dig och att du har haft en bra helg :D ( den är inte slut än men men :P). Måste säga att din blogg verkar vara skit bra, massa med fina bilder :D
ha det så bra Kram
// ang

Christoffer Sandberg said...

Kul att du gillar bloggen och de bilder som jag lyckats knäppa än så länge :D Jag kan lova att det kommer mer!

Hoppas du tittar in igen och kommenterar framtida inlägg.