2008-02-17

Dagens tanke

Dagens "tanke" är igentligen en sak som jag gått och funderat på en stund men inte kommit på något bra svar till. I och med att jag bytt jobb så rör jag mig hemifrån senare. Så pass sent att jag numera rör mig i trafiken samtidigt som de ungdomar (15-18 år) som ska till skolan, och därför ser jag nu detta "fenomen" allt oftare. Nu när det blivit lite kallare (minusgrader) så är det vissa personer (mestadels tjejer) som ändå envisas med att ta på sig så lite kläder som möjligt och stänga jackan kommer absolut inte på tal. Varför? En stängd jacka och ett par vantar hör ju trots allt till vintern och man slipper dessutom frysa...

3 comments:

Anonymous said...

ja du..vem vet varför..kan iaf avslöja att jag är inte en sånn tjej..okej var inte direkt igår man var 18 men;)..här åker iaf mössa, vantar å halsduk fram vid minusstrecket=)
snygga bilder du har tagit förresten=)
ha`t bra
emma

Christoffer Sandberg said...

Hej Emma! Tack för att du tog dig tid att kommentera :) Kul och höra att du gillade bilderna som jag lyckats knäppa...

Härligt att du kör med kläder efter väder, det är samma här nämligen! - Har stött på det här "fenomenet" lite till den senaste tiden, och det verkar endast vara urtyperna för vad som kallas 14isar som tror det är sommar året runt ;)

Anonymous said...

Jag kände mig kanske lite träffad, angående åldersgruppen (18). Och jag håller med. Det är ofattbart att de kan gå i minikjol och delikt i både snöstorm och spöregn, det verkar kvitta vilket.

Idag var en sådan dag då minusgraderna kylde på riktigt ordetnligt. 6 minus, då åkte definitivt vantarna och halsduken på. Ser ingen mening med att frysa asset eller fingrarna av mig för att vara fin.

Dessutom vem är det som säger att en väl påklädd tös med vantar,halsduk och mössa inte kan vara snygg? Själv tycker jag mössa är ett himla sött plagg.
Är det för att tjejerna tycker att för mycket kläder döljer deras figur? Då borde de tänka om. Det är väl trevligare att låta dem (killar) få tankarna att flöda om vad som döljs under än att visa upp "allt" om så är fallet.

Slutligen, stay dressed and be warm :P