2008-02-20

Hockey på Hovet

Gårdagskvällen spenderades på Hovet här i Stockholm, där det utkämpades en batalj mellan Djurgårdens IF och Södertälje SK. Matchen var lite extra intressant för min egen del då jag som liten brukade följa med pappa på hockey i Scaniarinken i Södertälje för att se SSK spela samtidigt som jag mer eller mindre vuxit upp med Djurgården som mitt favoritlag.


De två första perioderna i matchen var inte särskilt händelserika. Det mest intressanta över de 2 perioderna som vi fick se var 1 - 0 till Djurgården samt att plexiglaset i ena "hörnet" sprack i och med en tackling.


I tredje och sista perioden så trillade det in ett par mål och matchen blev genast mer underhållande. Det hela slutade 3 - 1 till Djurgården som förtjänade segern. SSK försvarade sig bra, men hade inget farligt när det kom till anfallspel.


Det som imponerade mest på mig under matchen var Djurgårdens supportrar! De höll igång stämningen under i stort sätt hela matchen och gav verkligen hemmalaget det stöd som de ska kunna förvänta sig av sina supportrar.

2 comments:

Maalin said...

Kanske jag har hittat en till blogg att underhålla mig med då :)

Christoffer Sandberg said...

Hej Malin!

Förhoppningsvis så har jag nu fått en ny läsare som är villig att dela med sig av sina tankar i kommentarerna - Kul! :)