2009-12-24

Julafton

Vad annorlunda och bra det känns med en vit julafton! Det var längesen det var såhär mycket snö redan i december. När vi på julaftonsmorgonen kom ner till Vagnhärad möttes vi av stora dimmområden som skapades av att den kalla marken värmdes upp av den strålande solen. Detta gav en mysig och julig känsla när man blickade ut över landskapet...


Julafton firades med Linda, Pappa, Lotta, Catarina, Conny, Adam, Farmor och Farfar. Mellan lunchfikat och Kalle Anka så var jag och Linda även förbi lite snabbt hos Mormor och Morfar och sa "hej", då en stor del av släkten på mammas sida firade julen där.


Julen kan kort sammanfattas med: Mys, värme, ljus, brasa, gemenskap, glädje, paket, givmildhet, Kalle Anka, glögg, julmat, fika, sällskapsspel och godis - helt enkelt allt som gör denna dagen så speciell som den faktist är!Tack för en riktigt trevlig dag! God jul till er alla...

3 comments:

Sunie said...

Mysig bild, den som är tagen av Catta och Connys tomt :D Tänk att det är så speciellt med en vit jul. Var länge sedan vi hade det.
God fortsättning

Christoffer Sandberg said...

Tack :) Jag gillar den bilden. Den förmedlar mycket av den sköna känslan som vintern kan ge. Dock kan jag inte ta åt mig hela äran då det var Linda som tittade ut genom fönstret och såg allt det vackra så jag kunde föreviga det.

Kan bara hålla med, en vit Jul gör enorm skillnad och det var på tiden att vi fick det här i Sthlm.

God fortsättning!

Liselotte! said...

Det var en stilig gran ni har! Många fina paket också ;)