2009-03-26

Utan GPS

Eftersom jag ännu inte har fått leverans av min GPS som jag beställt genom Pixmania så har jag under veckan fått klara mig utan detta hjälpmedel. Värt att nämna är att jag aldrig tidigare kört i Stockholm utan GPS.

Jag har under veckan som gått hunnit med att ta en tur till Hasseludden utanför Nacka, åkt tvärs genom stan till Huvudsta (Solna) och varit inne vid Centralstation för att sedan åka vidare ut mot Bromma.

Samtliga av ovan nämda resor är genomförda utan att köra minsta fel - Jag har lyckats imponera på mig själv om man säger så!

2 comments:

Brassetjejen said...

Men va fasiken alla ordrar bör gå genom Dustin!!! =)

Christoffer Sandberg said...

Jag har ju ingen rabatt kvar där längre, så nu är det dyrt att handla där igen. Men leveranstiden från Pixmania får mig dock att överväga mitt val av butik! GRRR...