2008-09-12

Nya erfarenheter i bagaget

Sedan jag började på mitt nya jobb så har jag hunnit med att lägga till lite nya erfarenheter, i form av certifieringar, i mitt bagage! Det känns otroligt roligt att få förtroendet från företaget, och chansen att utvecklas inom det man arbetar med!

Microsoft - Software Asset Management
Under våren klarade jag en Microsoft certifiering för Software Asset Management. Kändes hur kul som helst att få förtroende att skriva den så pass tidig in i min anställning och dessutom klara av den - var även den första på företaget att plocka in den certifieringen!

Citrix - CCSP
En certifiering som innefattar säljteknik och lite produktkunskaper om Citrix vanligaste produkter. Den var inte så knepig, då jag till och med trodde att delar av certifieringen var ett övningstest. Det fick mig dock att vilja fördjupa mig mer i deras produktportfolio.

Symantec - EndPoint Protection/Backup Exec (sales)
Igentligen väldigt simpla certifieringar som görs online. Men det är fortfarande en certifiering som är bra att ha i bagaget.

Under hösten/vintern så hoppas jag även på att jag ska hinna med att ta certifieringen för Microsofts Enterprise Agreement...

No comments: