2008-07-28

Semester

Efter en tids frånvaro här på bloggen så kan jag meddela att jag precis har påbörjat min 2:a vecka på semestern - och jag njuter för fullt! Det har varit underbart väder non-stop sedan jag gick på semester (förutom första måndagen) och jag har redan plaskat omkring mer i vattnet än vad jag gjorde under hela 2007. Den där fräscha sommarbrännan börjar även den infinna sig, vilket inte känns helt fel!

Helgen som var spenderades tillsammans med Jarne, Anna och deras kompisar. Det var en riktigt rolig och trevlig helg som innehöll allt från utgång på Garbos, trädgårdsfest hemma hos Edna och massor av sol och bad i Flaten och ett nytt bad ute i Nacka/Orminge (måste komma på namnet!) där det fanns en lian. Förhoppningsvis kanske jag kan få tag på lite bilder från helgen som kan läggas upp här.

Kommer även försöka summera lite småsaker som hänt under våren här lite senare, har en del utdrag som jag ska försöka skriva klart och posta. Så håll utkik efter nygamla uppdateringar!

Glad sommar och njut medans den varar!

1 comment:

Ida Ehrnborg said...

nämen :O tjenna! :D
hur e läget? ska du inte tillbaka hit en sväng snart innan sommarn tar slut?
haha en hit va.. vi får väl se :P
de e ganska lugnt på den fronten.. vi plinkar lite om kvällarna ibland, som vanligt. :)

haha, de ska ja göra :)

kramkram!